GLITTER!

Nu var det verkligen alldeles alldeles för länge sen jag bloggade. Men jag vill skylla det på vädret, skolan och dansen. Det har varit sjukt mörkt här och jag har haft fullt upp med min dans och när den va över va det massa plugg att fixa. Jag har varit uppe väldigt länge på kvällarna/nätterna vilket har resulterat i en väldigt trött cazandra som har velat sovit så länge som möjligt på morgnarna och därför inte orkat lagt mer än typ 3 minuter på smink vilket blir ungefär concealer och puder.
Men nu när jag kollade igenom min kamera hittade jag ändå bilder på lite smink och naglar som jag tänkte visa upp.

Tänkte börja med naglar som jag verkligen kärade ner mig i.







Bilderna är långt ifrån bra och alla naglar kunde inte vara med på bild då jag tog kort efter några dagar och några naglar hade blivit väldigt skadade. Bilderna gör inte heller färgerna helt rättvisa vilket jag tycker är väldigt tråkigt, men men bättre än ingenting.
Det enda problemet jag såg med dessa naglar var att det var näst intill omöjligt att få bort lacket, fick gnugga och hålla på hur länge som helst vilket är sjukt tråkigt då det gör att jag inte kommer bära denna kombo så ofta som jag skulle vilja, men men alla bra saker har något dåligt också.


Som jag lovade!

Jag lovade ju som sagt fler bilder och det blev många kna jag lova.
Här kommer ett litet urval (:
(i dessa bilder är ljuset redigerat, men det är bara för att få fram fägerna bättre, utan bra sminkljus får man fuska fram bra ljus) 








Märks det att jag blev nöjd eller ;)

Dramatiskt!

När jag satt och fixade min nya blogg med ny höstig design kände jag för att med en ny blogg så ska jag bli en bra bloggare också. Så jag satte mig direkt och skulle börja sminka mig, men mina ögon ville verkligen inte. ag provade 2 gånger men mina ögon rann jätte mkt båda gångerna och det blev fläckigt.
Men idag har mina ögon återhämtat sig och jag fick till ett mörkt svart/lila resultat.


 

Fler bilder kommer när solen vill visa sig på min sida av huset :)

RSS 2.0