Purple panic

Igår lackades mina naglar i en av de finaste färger jag har på nagellack. Ett lack som jag fick av min fina vän Nike i julklapp. Det är ett neonlila lack med blått och rött skimmer. Fast skimmret är knappt synbart, men det finns där när man kollar nogrannt. Superfint är det.


Det är mer lila irl än vad det är på bilden, men det här med färg på bild är aldrig lätt.


Med blixt ser det ännu mer rosa ut men här syns det blåa skimmret lite på långfingernageln.

Som sagt det är lite mörkare och mer lila irl. Ganska lätt att få jämt över nageln, fick lite problem med att det inte fäste på nageln från början, men tror att det kan bero lite på mitt baslack också. Kräver dock ett överlack för att bli såhär glansigt och fint. Ser annars lite matt ut men inte sådär jättematt så det ser bra ut, utan mer dassigt och tråkigt. Så överlack behövs :)

Nailpolish dolly

Cazandra har tagit och köpt sig ett nytt nagellack. Från MUS rea är det. Jag va in någon dag innan jag köpte det här, man då hade jag bara 100:- och då vill jag hellre ha ett läppglans så jag köpte det och tänkte att när jag hade jobbat så skulle jag ha råd med det. Men va tror ni då har hänt när jag kommer tillbaka, bara kanske 2 dagar senare. DET ÄR SLUUUUT!! Men testen fanns ju såklart kvar och eftersom det va en utgående produkt hade jag turen att få köpa den. Ååååh vad glad jag blev. Fick den dessutom ytterligare 10:- billigare vilket blev 50:- kronor, vilket fynd!

Så här fint är det



Blått med guldgrönt skimmer i. Ser mer guldgrönt ut i verkligheten än på bilden. Men det är en mysig färg.
Gjorde mig en glitternagel också.


Suddig bild men skimmret syns väldigt bra i denna bild.


Äntligen!

Nu har jag äntligen fått till sminket med fransarna, yippie! Bilder var desto svårare men men, det får duga. Färgerna är lite roligare i verkligheten men det är sånt man får ta med skitkamera. 




Använde mig av 2 skuggor jag fick av min fina storkusin, 2 skuggor från make up store, en orange/brun och en grön/blå, som hon sa att hon inte använde, då ärvde jag dom mer än gärna. Tack kussisen!
Hon sa i alla fall att hon ville se massa sminkningar med dessa 2 skuggor nu, så jag gjorde mig en idag :)
Den under ögat är den blå/gröna men som mest vill bli grå/svart på bild, inte kul!

Tycker själv att om man inte skulle haft lösfransar skulle det va en ganska lättburen sminkning men som ändå är lite mer, sånt gillar jag.

RSS 2.0