Alla hjärtans dag!

Ja men idag är det ju denna trevliga dag med hjärtan, rosa och tjohej. Så då tänkte jag visa upp lite smink som jag tycker passade fint.
Rosa med lätt markerad globlinje, eyeliner och sen va det tänkt att jag skulle ha lite längre låtsas fransisar men dom ville inte se bra ut. Och då blev mina vanliga ögonfransar limmiga, så dom är inte så fina dom heller. Men men sånt händer. Vill också meddela att detta var gårdangens smink som jag fotade ungefär 1 inatt efter en hel dag
så det är därför det är lite slitet.



Kände för att leka loss lite mer där inatt så det rosa blev ännu mer rosa och det bruna blev mörkare och suddad högre upp. Askalas om man känner att man vill ha lite mer men ändå diskret smink.

Och nu alla ni som läser, ha en mysig alla hjärtans dag <3

 


Äntligen lite smink

Jag har faktist lyckats sminka mig lite ikväll jag, eller ja ena ögat lyckades jag med, det andra faila så då sket jag i att fortsätta med det.
Men blev i alla fall nöjd med ena ögat som ni ska få se nu tänkte jag, ååh idag känner jag mig allt för snäll.
Sotade ögat med en typ svart skugga men med massa lila skimmer i från viva la diva, hittade den på julrean på åhlens fö 25:-, älskade den på en gång och sen slog jag till men har inte använt den förrens nu, och det va ju dumt. Den är mega fin ju. Suddade ut kanten med en lila skugga. La svart kajal i nedre slemhinnan, och langst nedre fransraden, suddade ut och la den svart/lila ovnpå. Målade lite svart eyeliner, satte fast lösfransar (ardell nr 105). La ett glitter längst övre och nedra fransraden. Fyllde i brynen massor och sen va det klart.




La sedan till lite lila glitter i brynen också.


(som ni ser så ville inte kajalen ligga kvar, men men det funkar kanske ändå)
Många bilder på ett öga.
Gillade först inte att det var så mörkt, men nu börjar jag vänja mig och gillar det massor. Sotat ska bli min nya melodi :)

RSS 2.0