Lila smink!

Ibland kommer inspirationen som ett brev på posten, de dagarna gillar jag :) Det enda som brukar vara dåligt dessa dagar är ljuset, solen vill inte visa sig när sminket vill funka, varför vet jag inte. Men jag har gjort mitt bästa och tagit bilder i så bra lampljus som möjligt och sen använt mig av photoshop för att ljusa upp och fixa färgerna så de stämmer med verkligheten så mycket som möjligt. Så jag har alltså inte redigerat någonting i sminket utan bara fixat det så men ser sminket bättre :)
  
Närbild utan blixt
 
Närbild utan blixt

Skimmer på kindbenet, blixt

Ansiktsbild utan blixt

Som ni ser så är färgerna inte helt perfekta, det är lite för gult och så, men men det får duga :) man ser i alla fall sminket :)

Maskerad!

Vilken otroligt duktig bloggare jag är (Y) Ne men om jag ska säga som det är så har jag inte haft nåon inspiration alls, och varje gång jag försökt har det blivit fläckigt eller dåligt på något annat sätt. Men nu har jag köpt mig 2 nya penslar och min kompis bad mig sminka henne idag, då blev jag inspirerad och sugen igen. Eftersom det är haloween och många har maskerad så kände jag också för en galen och maskeradig sminkning, även fast jag bara var hemma och hejade på Per Gunnarz (ett band från östersund som va med i dansbandskampen).
Ja men i alla fall, det hela resulterade i en sminkad ansiktsmask.
Har hunnit fixat ljuset i några av bilderna redan, resten fixar jag och lägger upp imorn :) Dock är det inte allt för bra kvalite på bilderna då det va svårt att hitta bra ljus och så är ju min kamera kass också.
Men nu ska här inte klagas mer, så här blev det.
Dom 2 övre är med blixt. Den sista utan.

 






RSS 2.0