Highlighter i massor!

Igår läste jag massa sminkbloggar vilket fick mig att bli sugen på att leka med lite smink.
Först var mina tankar att det skulle bli något galet, men sen började jag mest leka med highlighter och skuggning så då fick det bli smink som framhävde mina bästa drag, d v s mina gröna ögon som jag faktiskt tycker om. Så lila ögonsmink och massa highlighter blev det. Tyvärr dog min kamera innan jag hann få så många bilder men några hann jag i alla fall få till.


My eyes!


Helbild!


Ett försök till att visa min highlighter!

Det är kanske inte världens bästa ljus då dessa togs i lampljus runt 2 på natten, men det är ju alltid någonting!

See yah!

Fina balbarn!

För typ flera veckor sen sminkade jag 3 tjejer till deras baler. Tyvärr va jag inte smart nog att få det på bild, men en av tjejerna fotade lite själv efteråt så jag har i alla fall 2 bilder. Dock är dom inte på så nära håll men man ser i alla fall hur underbart vacker hon och hennes lilla pojkvän var tillsammans. Och fina människor tycker jag alltid är roligt att se.



Hon hade lätt sotat med brunt i yttre ögonvrån, lite fransmarkering, eyeliner med vinge, lite fransmarkering under ögat och några singelfransar på övre fransraden. Tror hon hade något eget läppstift från make up store på läpparna, men jag vet inte vilket, tyvärr.



Och här har ni dom båda sötnosarna!

Bilderna har Sandras lillasyster Josefin Wall tagit!

Streetdancers!

Men nu var det inte direkt igår jag skrev, men jag skyller på skolan och, ehhh, min icke ork till att sminka mig (:
Men i alla fall, förra veckan bestämde sig jag och min kompis Lovisa, som jag tävlade street med förut,för att vi skulle fota oss. Vi skulle nämligen dansa på en skolavslutning på fredagen och dom ville ha någon bild på oss, dessutom har vi planerat att vi ska fortsätta att träna så vi kan vara med på uppvisningar och då är det ju lite roligt att ha snygga bilder på oss som vi kan använda.
Men i alla fall, vi skulle fota, så vi fixade oss med krusat hår, inbakade flätor på ena sida, sotade ögon med svart och grönt, rött läppstift och till sist massa rouge! Så nu tänkte jag att några av dom bilderna kan jag ju lägga upp här så ni får se någonting kuligt.
Yeah! Här har ni oss!
Är faktiskt rätt nöjd med bilderna, hope you like it!
Puss!

Update! bilderma är tagna av min fina vän Irma Lennartsson!!!!

RSS 2.0