Sugit av en morot?

Försökte pigga upp dagens aningen hemska ansikte med en liten rolig detalj, istället fick jag kommentaren:
"Det ser ut som att du sög av en morot imorse!"
Jo tack, just precis vad jag roade mig med innan skolan idag.


Orangea läppar kommer bli alldeles underbart fantastiskt snyggt nu till sommarens bränna, längtar som en tok efter lite färg till mitt lakansvita ansikte!

Vissa saker är underbara

Nu tänkte jag tipsa om en tävling som jag är med i, en himla fin tävling desutom!
Priset är detta:

Tävlingen hittar ni hos småstadsprinsessan och för att komma direkt till tävlingen klickar ni på den underbara bilden!

Var med och tävla!!!
Det kommer i alla fall jag, för den där paletten med massa fina färger är verkligen en dröm och skulle du inte tycka det så kan du ju vara med och tävla för att sen ge bort den till någon du uppskattar (typ mig, he he ;) ).


Lösfransisar

Fick frågan i detta inlägg om vilka lösögonfransar jag använder, och då är jag inte tillräckligt smart att förstå om det är vilka jag använder just där eller vilket märke jag brukar använda mig av, men jag svarar på båda så är jag säker på att något är rätt, he he ;)

I inlägget använde jag mig av dessa, nr.4.

(bilden tagen från depend.se)

Annars brukar jag använda mig av fransar som jag tycker är snygga, sen vilket märke det är bryr jag mig inte så mycket om (så länge det inte är H&M:s som jag inte alls tycker om, men det är bara min personliga åsikt, vet flera som tycker de är bra), men de märken jag har testat och tycker om är depend, ardell och grimas. Annars anser jag att det vikigaste är att ha ett bra lim, det jag använder kommer ifrånn jofrika, men jag tycker även att depends genomskinliga lim är väldigt bra.


(bild tagen från jofrika.de)

Men jag tycker helt enkelt ni ska testa er fram, köp de fransar ni tycker är snygga, testa de en kväll då ni inte ska göra något speciellt då det är jobbigt att få bort allt lim oom det blir fel och man vill göra om, sen är det bara att köra gärnet när et verkligen gäller.

Lycka till


Sminkat osminkad!

Hejsan hoppsan i stugorna.

Tänkte ta och visa vad som har blivit min favoritsminkning på sista tiden.
Går väldigt fort och ser väldigt naturligt ut, skönt tycker jag.
Det är förresten ett tips till er därute också, hitta en sminkning ni tycker om och som ni känner er säker på att göra, helst både en för vardagen och en för fest. Det går alltid att träna någon gång när ni har mycket tid och inte ska iväg någonstans, t ex på kvällen när du ändå ska tvätta bort sminket. Då har ni ett säkert kort när det blir bråttom.

Och som sagt, min vardagssminkning när jag inte orkar tänka så mycket är då en välarbetad bas med mycket highlighter, lite shading och ett fräscht rouge. Markerad glob med en brungrå skugga, lite fransmarkering med antingen brun, svart eller lila kajal och lite mascara. Kalasfräsch sminkning måste jag säga.



Ser lagomt osminkat ut tycker jag.
Något jag tycker är viktigt när jag vill se naturlig ut tycker jag är att efter att jag lagt min foundation försöka få tillbaka färgerna i mitt ansikte så som skuggor och rosighet. Så lite skuggning under kindbenet och i globlinjen tycker jag är bra för att se sådär fräscht osminkad ut. Men som jag alltid säger, testa dig fram tills du hittar det du själv tycker om.

Extremt söt unge

Kikade in hos foki och såg en video på en sjjukt söt liten flicka som hade sett sin syster göra sminkvidoes och satt där och försökte hon med, himla söt va hon.

Men sen fick jag tips av min kompis om en annan sötnos som gör en riktig sminkvideo.

Så himla söt är hon, man vill bara äta upp henne :')

Handen spårade

Igår när jag satt och försökte få ihop ett inlägg om lösögonfransar så började jag ju såklart leka ännu mer med sminket och tillslut så spårade handen min lite med penseln. Så nu tänkte jag visa dessa hemska bilder och det kan ju bli roligt för er.




Haha ja så kan det gå ;)

Dock ser det inte lika illa ut på bilderna som det gjorde irl men det är ju tur :)

RSS 2.0