Det går bra nu kompis det går bra nu!

Min rubrik är precis som jag känner det just nu. Det går så pass bra att jag har haft blått smink som jag till och med gått utanför dörren med. Jag har tänkt så här nu. Jag vill kunna ha färgglatt smink utan att få konstiga blickar på mig, men som det känns just för tillfället är det ganska omöjligt i denna lilla stad MEN om jag kanske vänjer alla vid att jag är "tjejen med allt smink" kanske jag en dag kan gå ut med allt mitt smink utan alla blickar. Detta är dock troligtvis väldans mycket önsketänkande från min sida, men från och med nu ska jag ändå våga ha färgglatt smink utanför mitt hem och bära upp det med stolthet.
Ja men nu nog om det, nu ska jag visa det blåa som är början på mitt rykte som "tjejen med allt smink".
När detta smink skapades var min tanke inte att det skulle bli blått från början, så den lilla historien ska jag berätta innan ni får se.
Det började med att min vän Nellie skickade en bild på sin första sotning någonsin om jag förstog det rätt. Måste även säga att det var väldigt bra gjort, så bra var då inte jag när jag började leka med smink i alla fall. Ja men då började jag fundera på att jag också ville ha något speciellt smink, något markerat men ändå färgglatt. Då tänkte jag såklart "Lila blir det" men sen tänkte jag om. Har fått höra från några gosiga vänner att det verkligen syns att jag gillar lila och nu ville ju inte jag vara tråkig så jag bestämde mig efter lite eftertanke för blått. Grejen är att jag aldrig lyckats få till blått som inte har kännts för clownigt ut så det var ju faktist väldigt mkt chansning. Men tur hade jag och blev nöjd så nu fan får jag sluta skriva massa text för det är ointressant och visa billder istället.



Utan blixt i kvällsljus

Med blixt men i samma ljus.

Ja men så såg det ut ja, nu ska jag kila ut i solen och sen drar jag mig iväg och dansar.

Seee yah!


Gammalt

Kikade lite bland mina sminkbilder och där hittade jag något jag inte visat här förut. Ganska fint va det också tror jag i alla fall.

Som sagt, eyeliner är inte min starka sida.

Jag gillar hårstrået som fastnat i mina fransisar (Y)

En bild på hela ansiktet tycker jag var lite gosigt också, suddig och bra dessutom.

Men allt som allt gillar jag detta smink trots att jag hade glömt bort det. Får försöka mig på att göra något liknande snart igen.

Lilabrunt va det ja!

Tänka sig, en blogg hade ju lilla jag. Vilken tur att jag hittade in här igen då :)
Igår åkte allt smink fram och jag exprimenterade, och det bästa (tror jag i alla fall) är att jag tog kort steg för steg, toppen eller hur (Y)
Ja men då ska jag väl inte skriva så mkt mer utan visa bilderna.


Började med lila ögonpenna som fin bas, som ni ser är det lite ojämt och så men det gör inte så mkt.


På med lilla skugga i valfri nyans, jag valde att hålla mig väldigt nära pennans egna färg, men få det mer intensivt.


Pressa in brunt i globlinjen ( dvs vecket som blir när man öppnar ögat, kant i kant med det lila typ)


Sudda sudda sudda.


Brun kajal under ögat.


Även här sudda sudda sudda, la även på brun skugga för bättre hållbarhet


Svart eyeliner på, detta är dock inte min starkaste sida men jag övar på.


Lite kladd lyckades jag också få till (Y) Som ni ser är det här andra ögat och så syns mina otroliga (?) eyelinerskills ännu tydligare.


På med lösfrallisar


Finjustering. Mer brunt under ögat, rosaguldigt skimmer i inre ögonvrån, mörkare brunt precis i globlinjen och yttre V:et (tror jag det heter) vit kajal på vattenlinjen och så marcara. Tror faktist brynen också är ifyllda här.


Detta valde jag att matcha med lätt rosiga kiner, ljusrosa läppar och en kroig näsa, men dte är ju helt perfekt.

Ja och så lite fler ressultatbilder bara för att ja tycker det är roligt :)

Med blixt syndes den lila så himla fint :)



Lite mascarakladd under ögat förgyllde ju den här looken eller vad tycker ni ? :)

Ja men nu ska jag inte plåga er med fler bilder, elelr kanske senare, fick ju faktist till ganska många jag blev nöjd med, och det är ju kul.

Ska försöka höra av mig snart igen!

RSS 2.0